Först ut: Frankfurt

En ny resa, en ny blogg. Nu är det till Freiburg jag flyttar, för att läsa tyska i ett halvår. Resan började dock i Frankfurt. Förra måndagen så bar det av från ett regnigt Göteborg till ett betydligt soligare Frankfurt och en väldigt glad Svenja. Tyvärr var mitt första plan sent, så blev sittandes 2,5 h i Stockholm för byte. Som tur var så hade jag träffat en väldigt trevlig person på vägen dit som också skulle till Frankfurt och vi kunde därför äta något tillsammans. Alltid så kul med nya vänskaper!

Nåväl, dagarna i Frankfurt spenderades med att äta frukost på Svenjas balkong, bada och picknicka på Lohrberg. Lohrberg är ett berg ca 15 min utanför stadskärnan, med en väldig trevlig utsikt över Frankfurt.

Lohrberg1

Vår picknickkorg innehållandes grönsaksstavar med dipp och baguetter. Så gott!

Lohrberg2

Svenja och jag.

Lohrberg3

Utsikten från Lohrberg. Lyckades tyvärr inte fånga hela scenen så vacker som den faktiskt var, tyvärr.


2 Responses to Först ut: Frankfurt