Olympus OM-D E-M10 Mark II

img_0821

olympus img_0814

DEN ÄR MIN!! Jag har, äntligen, köpt en ny kamera och är over the moon! Den är verkligen inte tänkt att ersätta min kära 5D Mark II, utan istället fungera som min ständiga vardagsföljeslagare. Trots att det först var lite krångel så att jag fick byta den första jag köpte, står jag nu här med min kära OM-D E-M10 Mark II och är supernöjd. Den ligger bra i handen och är enkel att jobba med, samt verkar, har inte tagit upp dem i datorn än, producera en kvalité jag blir riktigt nöjd med.

Har så länge tänkt köpa en mindre kamera och antingen förbannat att jag lämnade min stora hemma när jag vill fota eller tyckt att den varit för tung att bära på en hel dag. Så. Superlycklig!


One Response to Olympus OM-D E-M10 Mark II

  • Ser grymt snygg och retro ut, ser fram emot att få se lite bilder från den 🙂


  • Your comment is awaiting moderation.

    It’s awesome to visit this website and reading the views of all colleagues on the topic of this piece of writing, while
    I am also zealous of getting experience.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *