Söndagspromenad i Haslach

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

promenad1

promenad2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympus OM-D E-M10 Mark II

Söndagar i Tyskland är verkligen en vilodag. Alla affärer är stängda och människorna på gatan minskar markant. Idag var det dessutom molnigt, vilket fick min motivation att gå ut att dö helt. Då är det tur att jag har Jenny! Hon kom hit på morgonen och vi lagade först pannkakor samt pluggade tyska. Sedan tog vi en promenad i kvarteren kring mig, åt ett håll som jag inte hade utforskat förut. En sak som jag gillar i Tyskland är att det ofta finns färgglada hus. Man kan se gröna, blåa, rosa, gula, persikofärgade och som i detta fall röda. Vi passerade, förutom färgglada hus, en hel del graffiti samt ett “kvarter” som kändes helt övergivet. Det var som förfallna lador med många gamla saker. Häftigt att se, även om det inte är ett ställe jag vill vara kvar särskilt länge på. Några av detaljerna därifrån ser ni på bilderna ovan.

Vi vandrade i min stadsdel som heter Haslach. Haslach har en stor industridel, men jag bor precis i utkanten och märker knappt av det. För mig känns det mer som att jag bor i mysiga Stühlinger, som ligger några hundra meter bort. Förhoppningsvis blir det en söndagspromenad där också någon helg.


One Response to Söndagspromenad i Haslach

 • Vilka fantastiskt fina bilder! Älskar den färgstarka kontrasten mot den grå himlen. Jag önskar att jag kunde fota lika bra 🙂

  Och du, tack så himla mycket för din kommentar på mitt inlägg om ärlighet. Jag är ledsen att det tog lite tid att svara <3


 • Your comment is awaiting moderation.

  Продать канал Ютуб – быстрая покупка канала, Дешево купить аккаунт


 • Your comment is awaiting moderation.

  epl 2019 kits
  itcolate http://www.itcolate.com/


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *