München Tag Drei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

downpicturestemplate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Olympus OM-D E-M10 Mark II

Vår tredje dag i München inleddes med en klassisk bayersk Weisswurstfrühstück. För alla er som inte är från Bayern och vet vad det är, så kan det förklaras med följande ord: weisswurst (vitkorv), brezel, sötsenap och öl. Ni läste rätt. Öl till frukost. En av de sämsta idéerna jag har stött på, men som turist var jag ju tvungen att testa. Inget jag kan rekommendera, alls. Förövrigt så var det dock väldigt gott! Allt för sig, men även kombinationen av de olika texturerna passade väldigt bra ihop. Kan rekommenderas!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841