Paris

Paris

IMG_3686

Utsikt från Sacré Couer oktober 2015

Jag kan inte förstå att jag om en och en halv månad är i fantastiska Paris igen! Jag har varit där en gång tidigare och förälskade mig då i staden totalt, vilket gör att jag redan nu drömmer mig iväg och planerar vilka bilder jag vill ta där. Den här gången kommer bli väldigt annorlunda från förra, då jag var där på en weekend med min mami. Nu är det en sorts temavecka för IT/Dataingenjörer som deras högskola inom informationsteknik anordnar. Det kommer att vara fullt med aktiviteter, god mat, fransk kultur och studenter från olika länder i Europa. Mycket mer än så vet jag inte än, men jag tror det kommer bli något jag kommer att minnas länge, länge.

Kullerstensgator, caféer, fin arkitektur och boulevarder. Som jag längtar.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841