Frühstück in Paris

När jag skulle ha tre timmar i Paris tidigt på morgonen mellan mina bussfärder såg jag framför mig en vacker soluppgång, folktomt och perfekta fotomöjligheter. Det kunde jag ju glömma. Istället bjöd min favoritstad på så mycket regn och framförallt blåst så att mitt paraply dog… Trots vädret så älskar jag verkligen den här staden, och att sitta på ett café med rottingstolar och äta fransk frukost  var ju inte så dåligt det heller.

Vart man än går är det så fina byggnader! Här var precis vid floden Seine som flyter genom Paris.

Till höger ser ni cafét där jag åt min franska frukost – såklart inkluderande croissant!

Alltså jag dör lite varje gång jag är i Paris. Så. Vackert!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841