Lyon streetart

I Lyon kantades gatorna av streetart. Det var alltifrån små detaljer på en tegelsten till målningar som löpte över flertalet väggar. Jag tycker att en stad får så mycket mer liv när det finns aktuell konst. Det är lite som att målningarna visar på personlighet, hur det opolerade livet är där. Det är något som jag saknar i Göteborg, då det finns så mycket mer i andra stader jag har bott i/vid, såsom Köln och Freiburg. Gatukonst gör också att inget hus är det andra likt, och därmed har varje gränd något nytt att upptäcka.

Lyon graffitti 1 Lyon graffiti 2

Lyon graffiti3

Så jäkla cool tant. Så vill jag vara när jag blir gammal.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841