Draußen-Frühstück

Förra veckan prövade jag för första gången konceptet #utefrulle – dvs äta medhavd frukost utomhus. Så jäkla bra grej – budgetsmart, frisk luft och man känner sig så pigg efteråt. Jag och Luise halvfuskade dock lite då vi köpte med oss baugette och så kallade schnecken. Schnecken är som bullar, fast på något sätt ändå inte alls. Oftast större, oftast med olika fyllning och lite fetare. Vi delade på två – en med valnötter och lönnsirap, och en med kanel. Till det såklart en termos te! Vår ursprungliga plan var att gå till en park med körsbärsträd, men en stor besvikelse senare konstaterar vi att de inte blommar alls än. Istället blev det vid en mysig sjö i Köln, som inte var helt fel det heller.

utefrulle

Luise och jag med våra schnecken.

Den mysiga sjön med massa svanar.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841