22

img_9977Förra lördagen fyllde jag 22, även om det nu i efterhand är fredagen jag betraktar som den egentliga födelsedagen. Jag och Jenny från min klass hade tidigare under veckan bestämt att vi skulle laga flammkuchen, en typisk tysk rätt som verkar vara extra stor här i sydtyskland. Det är lite liknande pizza, fast med tunnare botten, creme fraiche istället för tomatsås samt lök istället för ost som är standardtoppingen. Enligt mig är det mycket godare än vanlig pizza. Vi gjorde en variant med soltorkad tomat, fetaost, lök, zucchini och champinjoner på som blev riktigt lyckad!

img_9982Åt dem gjorde vi tillsammans med Niklas, en av de som jag delar lägenheten med. Efter det så lurade Jenny i mig att hon behövde hämta en router hos en annan i klassen, internet är viktigt ja, så vi traskade dit. Väl där väntar hela klassen och hurrar för mig. Jag blev så överraskad! Var så inställd på att det skulle vara firande på lördagen, att jag aldrig misstänkte denna kvällen över huvud taget. De hade tårta med ljus jag fick blåsa ut, en supergullig present och pyntat hela stället. Så. Lycklig. Det var glädje det.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841