La Bastille

Dagen avslutades med att ta gondolen upp till La Bastille, en militärfästning belägen på ett av Grenobles berg.  Fantastisk utsikt, som bara blev vackrare desto mer det skymde. Tur för mig att Louise var förberedd och vet hur mycket jag gillar att fota, annars hade det nog varit jobbigt när jag bara skulle ta en bild till. Och sedan bara en till. Ibland förstår jag helt ärligt inte hur mina vänner orkar med mig… Men bilderna blev bra så jag är glad och nöjd!

La Bastille Grenoble Gondol

Gondolerna som vi åkte med upp.

La Bastille Grenoble View

Utsikt över Grenoble med Alperna i bakgrunden.

Grenoble Bastille sunset

Drac Grenoble

Floden Drac som rinner genom hela staden.

 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841