Att leva för själen

Vad gör mig lycklig och när mår jag genuint bra?

En fråga som jag under senaste året har reflekterat mycket över. Bland annat har havet visat sig vara en nyckelsten för mig. Det känns i hela själen när jag befinner mig på kusten, där jag bara vill stanna tiden och ta in alla intryck. Lyssna på de vågor som slår mot klipporna, fiskmåsarna som skriar och känna den friska havsbrisen. Energin jag får där lever jag på resten av året och känslan jag får kan jag nog bäst likna som när man tänker på personer man verkligen verkligen gillar. Jag har lovat mig själv att under året som kommer värdesätta min lycka mer och därför lägga tid på de saker jag mår bra av. Där är kusten inkluderad big times.

Förra helgen bar det iväg dit, närmare bestämt till Kungshamn med två nära vänner, Martin och Miranda. Trots en halvdålig start med för tung packning, kylvaror som inte hålls kylda och förseningar med bussen, avslutades första dagen sådär fantastiskt med solnedgång, klippromenad och vällagad risotto. Samt efterrätt med ricotta, älskar ricotta. Inga tider att hålla, inga måsten. Bara skratt och konversationer tills vi höll på att somna. Det är kvalitétstid.

Martin och Miranda – två av de människor som står mig närmast.

En lite extra charmig båt.

Klippor, vita hus och hav. I mina ögon perfektion.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841