Fotopremiär för min E-M10 mark II

Olympus OM-D E-M10 Mark II


Samma dag som min Olympus inköptes, tog jag och Jenny en fotoeftermiddag. Det är därifrån som bland annat bilderna till inlägget för Olympusen kommer från. Av logiska skäl så blev bilderna på kameran tagna med min Canon. Här är dock två bilder som togs med Olympusen och enbart har redigerats via deras app på mobilen! Därifrån ser kvalitén bra ut, men får se hur det blir på datorn sedan. 

Hursomhelst, fotoeftermiddagen var hur mysig som helst! Vackert ljus, bästa sällskapet och bilder som jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Kommer ett inlägg i dagarna med det bästa därifrån. 


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841