Besök från Sverige

img_0110

Waldhaus, en ölsort som tydligen inte finns hemma. Öl är inte min favoritdryck att dricka, men som fotoobjekt klarar de sig bra!

grillning2 littenweiler1

img_0123

Ludvig och Basti

Efter bara några veckor i Freiburg fick jag besök hemifrån. Ludvig, en vän från mitt program på Chalmers som också har gjort samma utbildning i Freiburg, kom hit och hälsade på. Första riktiga kvällen grillade vi tillsammans med Basti, en av hans gamla vänner som bor här. Vi höll hus på Bastis balkong med utsikt över Schwarzwald. Att få igång grillen var ett litet äventyr i sig, då hans tidigare inköpta “antändare”, har ingen aning om vad det heter, vägrade att ta eld. Efter att ha försökt med både pinnar och tidningar, pausade vi och gick en promenad längs floden Dreisam. Samma flod som rinner precis utanför mig!

Till vårt sällskap då hade vi en stor glassförpackning med tre skedar. Omnomnom! Jag har verkligen blivit helt galen i glass här nere, tycker att det är så gott. På vägen tillbaka gick vi förbi en liten affär och köpte oss nya “antändare”, så att grillen äntligen ville starta igång! Maten blev aningen sen, men bättre sent än aldrig. Lite samma motto gäller för detta inlägg, då besöket var för mer än två veckor sedan nu. Väntar dock nytt besök nu till helgen. #yayvadkul


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841