München

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympus OM-D E-M10 Mark II

Så bar det äntligen av till München! Jenny och jag hade pratat om detta nästan ända sedan vi kom till Freiburg, och förra helgen blev det äntligen av! För att ta sig dit var den en fem timmars lång bussresa, som bland annat bar förbi vackra BodenseeLa in en länk till en av de städerna vi passerade för den late som ändå villl se hur vackert det är. När vi väl kom fram till München var ett stort “wow” som blev första intrycket. Detta då vår bussväg till huvudstationen kantades av stora och moderna glasbyggnader samt en färgstark solnedgång. Lite som första bilden, vilken är tagen precis när vi klev ur bussen, fast att byggnaderna var ännu glasigare.

Jennys familjevän Vincent och hans rumskompis mötte upp oss på stationen, då det var hos dem vi skulle bo under vår resa. Älskar att bo hos någon bekannt när jag reser, för då känner man att man kommer till ett hem och inte bara ett rum. Man får också ett väldigt trevligt sällskap och ofta guidning av någon som faktiskt kan stan. Vi gick i alla fall och åt god mat på Vapiano, för att sedan spendera resten av kväll spelandes och pratandes hemma hos dem. De hade dart. Behöver jag säga något mer? En mycket bra start på vistelsen!


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841