München Tag Zwei

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympus OM-D E-M10 Mark II

Dag två i München bjöd på en stadsvandring tillsammans med Jenny, Vincent samt min vän Christopher som jag lärde känna i våras. Vi åt mat på ett av de mest kända bryggerierna i München, Hofbräuhaus. Tydligen så har stamkunder där sitt egna glas samt ett lås som de låser fast den på plats med, så att de slipper bära den fram och tillbaka. Dock krävs det många års kötid, tror Christopher sa 25 men är ej säker, för att få en av dessa låsplatser.

Byggnaderna i München tyckte jag var ganska lika varandra. Om jag till exempel jämför med Göteborg och Stockholm, där man ofta kan säga ungefär vart man befinner sig bara man tittar på arkitekturen, så gick inte det alls att avgöra i München. De flesta hus var ungefär tre våningar höga och pastellfärgade. Det fanns också flertalet kyrkor, samt en nybyggd synagoga som skiljer sig från mängden. Nedersta bilden.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841