München Tag Zwei Punkt Eins

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jenny, Vincent och Christopher

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olympus OM-D E-M10 Mark II

På eftermiddagen strosade vi genom den sydliga delen av Münchens stora park Englischer Garten. Även om stadspuls och arkitektur är trevligt, så är det parker som gör själva staden enligt mig. Den här parken låg längs med floden Isar, som rinner genom München. På sommaren badar många Münchenbor här. De hoppar i, flyter med någon kilometer, åker buss tillbaka till starten, och börjar om. En helt okej sommardag skulle jag vilja säga. I parken så låg också en graffititunnel. Tyvärr var det här min kamera dog och inga fler bilder kunde tas. Lite surt men att “bara” få uppleva det live var ju inte helt fel det heller.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Warning: Attempt to read property "queue" on null in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/8/3/1/lovre.se/httpd.www/wp-includes/script-loader.php on line 2841